Anne Friis Refsgaard

Jeg yder rådgivning til skadelidte i erstatningssager. Det kan være både private erstatningssager, arbejdsskadesager og sager om erstatning til voldsofre. Jeg fungerer som bistandsadvokat for forurettede i alle former for straffesager. Jeg møder også som forsvarer i straffesager, og jeg førte bl.a. den første danske sag om psykisk vold, hvor jeg fik min klient frifundet.

Gennem mit arbejde som advokat for private klienter og erhvervsdrivende fører jeg retssager om inddrivelse af økonomiske krav, lejeretlige sager samt på det familieretlige område i forhold til forældremyndighed, bopæl og samvær.

Mine services er desuden bodelingssager, inkasso, andelsboligforeningsret. Det er også mig, der opretter ægtepagter, testamenter og fremtidsfuldmagter.

Jeg udfører frivillige ”pro bono” arbejde, eksempelvis i Faxe Kommunes projekt ”Familieiværksætter” og organisationen ”Det Gode Testamente”.

Info

Fødselsår: 1978

Advokatbeskikkelse: 2009

Autoriseret bobehandler og mediator

Møderet for Landsret: 2023

Medlem af

Advokatsamfundet

Danske Advokater

Danske Familieadvokater

Foreningen for Erstatnings- og Forsikringsret

Bistandsadvokaternes Landsforening

Relaterede ydelser

Erstatningsret

Vi rådgiver dig inden for erstatningsrettens komplicerede regler med udgangspunkt i din særlige situation. Få et skarpt juridisk blik på erstatningsmulighederne.
Læs mere

Civile retssager

Vi har stor erfaring med håndtering af civile retssager på højt fagligt niveau. Er du sagsøgt eller sagsøger? Brug vores kompetente juridiske hjælp til din sag.
Læs mere

Lejeret

Få styr på lejekontrakten og opnå overblik over dine rettigheder og forpligtelser. Vi rådgiver både lejere og udlejere i alle spørgsmål på det lejeretslige område.
Læs mere

Familieret

Søg rådgivning hos specialiserede advokater, som har forståelse og indlevelse i din situation. Vi skaber tryghed med saglige løsningsmuligheder på problemet.
Læs mere

Strafferet

Få hjælp fra vores advokater, hvis du er tiltalt eller sigtet for en overtrædelse af straffeloven. Vi fungerer desuden som bistandsadvokater for den forurettede part.
Læs mere

Fremtidsfuldmagt

Få indflydelse på fremtiden, hvis du bliver alvorlig syg. Med en fremtidsfuldmagt træffer du beslutningerne. Vi hjælper med en præcis udformning.
Læs mere

Personskadeerstatning

Søg hjælp til alle typer af personskader og benyt vores solide kendskab til erstatningsmuligheder. Tag os med på råd og få den erstatning du har krav på.
Læs mere

Testamente

Bestem hvem der skal arve efter dig og under hvilke omstændigheder. Vi formulerer dit testamente med et præcist udgangspunkt i dine ønsker for arvingerne.
Læs mere
Top crossmenuchevron-down