Advokatfirmaet Svendsen logo

Kristina Laura Nielsen

Jeg rådgiver både private- og erhvervsklienter.
Min juridiske ekspertise er inden for international handel – specielt grøn handel, inklusive klima, miljø og dyrevelfærd. Gennem en periode på 15 år, har jeg undervist og forsket i området på Københavns Universitet. Jeg er desuden bestallingshavende advokat i Arizona, hvor jeg har boet i en årrække. Derfor er mit kendskab til amerikanske forretnings- og retsforhold indgående. Jeg er desuden ansvarlig for afdelingen www.nordictradelaw.com, som er en del af Advokatfirmaet Svendsen.

Jeg rådgiver også private klienter med ejendomshandler, testamenter, samejeoverenskomster, fremtidsfuldmagter mv. Der er mulighed for at afholde møder i Skælskør, hvor jeg bor med min familie.

Info

Fødselsår: 1974

Advokatfuldmægtig: 2019 (Bech-Bruun)

Selvstændig rådgiver 2016 – 2019 – primært for en amerikansk investor i Nevada

Slutstilling: lektor 2001 – 2016 (Københavns Universitet)

Ph.d.: 2005 (Københavns Universitet)

Cand.jur.: 2001 (Københavns Universitet)

LL.M.: 1999 (University of Arizona)

Medlem af

Advokatsamfundet (som advokatfuldmægtig)

Danske Advokater (som advokatfuldmægtig)

State Bar of Arizona siden 2002 (amerikansk advokatbestalling)

Relaterede ydelser

International Handel

Vi hjælper virksomheder med rettigheder og regler for handel i det indre marked og uden for EU. Brug vores erfarne og højtspecialiserede ekspert på området.
Læs mere

Fremtidsfuldmagt

Få indflydelse på fremtiden, hvis du bliver alvorlig syg. Med en fremtidsfuldmagt træffer du beslutningerne. Vi hjælper med en præcis udformning.
Læs mere

Testamente

Bestem hvem der skal arve efter dig og under hvilke omstændigheder. Vi formulerer dit testamente med et præcist udgangspunkt i dine ønsker for arvingerne.
Læs mere
Top crossmenuchevron-down