Om os

Om Advokatfirmet Svendsen

Advokatfirmaet Svendsen er solidt forankret på Midtsjælland, med klienter over hele landet. Vi har dybe rødder lokalt, da vi siden 1882 og 1885 har drevet advokatvirksomhed i hhv. Haslev og Ringsted.

Firmaet har i dag 20 medarbejdere som skaber et dynamisk og udviklingsorienteret arbejdsmiljø, der sikrer at vi lever op til vores klienters krav og udfordringer i trit med tiden.

Firmaets klienter findes i dag blandt erhvervsdrivende, hvor vi har langvarige og solide relationer. Det samme gælder for vores private klienter - og for de private og offentlige institutioner, som vi rådgiver.

Vi lægger vægt på at rådgive på et højt fagligt niveau og vi betragter klienten som en ligeværdig samarbejdspartner. Det er vores erfaring, at vi dermed opnår de bedste resultater til gavn for vores klienter.

 

Ansvar og garantier

Advokatfirmaets ansvarsforsikring og advokatgaranti er tegnet i Codan forsikring A/S police nr. 683 020780 3.

Advokatfirmaet Svendsen drives som et I/S under CVR nummeret 14773479.

Alle advokater i advokatfirmaet Svendsen er beskikket af Justitsministeriet i Danmark.

Alle advokater i Advokatfirmaet Svendsen er en del af Advokatsamfundet.

Hent din forenings dokumenter døgnet rundt

 

Foreninger administreret hos Advokatfirmaet Svendsen har online adgang til foreningens nøgledokumenter. Vælg din forening og tryk "Gå til side". Under sektionen "For beboere" findes dokumentarkivet.

Skarp juridisk rådgivning
Hos advokatfirmaet Svendsen rådgiver vi både erhverv og private. Vi er specialister i administration af ejendomme og har dybe rødder lokalt, da vores kontorer i Haslev og Ringsted blev etableret i 1882 og 1885.
Erhverv

Firmaets klienter findes i dag blandt erhvervsdrivende med langvarige og solide klientrelationer. Rådgivning på et højt fagligt niveau er en selvfølge. Vores målsætning er i samarbejde med klienten at give en resultatorienteret og hurtig rådgivning.

Privat

Vi tilbyder private rådgivning indenfor de fleste fagområder. Klienten er for os en betydningsfuld kunde, der kan forvente en hurtig og seriøs behandling.

 

Vore fagområder er bl.a.: Fast ejendom, familieret, arveret, dødsbobehandling, erstatningsret, civile retssager, lejeret, strafferet og gældssaneringer.

Ejendomsadministration

Advokatfirmaet Svendsen har speciel afdeling for administration af andelsboligforeninger, udlejningsejendomme og ejerforeninger.

 

Vi afgiver gerne uforpligtende tilbud på administration.

Kontakt os