Morten Jan Kirketerp Groot

Min juridiske service omhandler erhvervsrådgivning til selskaber af alle størrelser. Jeg har specialviden inden for selskabsret, kontraktindgåelse, overdragelse af selskaber, generationsskifte, fusion og spaltning af selskaber samt internationale handler.

Mine arbejdsområder dækker desuden insolvens, rekonstruktion og konkurs. Jeg fører retssager som omhandler erhvervsretlige og privatretlige forhold. I kraft af min erfaring som mediator, varetager jeg konfliktløsning mellem erhvervsdrivende og/eller privatpersoner.

Jeg underviser på Zealand Business College og Den Kreative Matrikel samt afholder dage med gratis retshjælp for nystartede virksomheder.

Info

Fødselsår: 1983

Uddannelsessteder

Aarhus Universitet

Fordham School of Law

New York City

Universidad De Deusto, Bilbao

Medlem af

AFFK

Danske Advokater

Round Table 8

Tillidsposter

Medlem af bestyrelsen for Yngre Jurister fra 2014-2016

Relaterede ydelser

Erstatningsret

Vi rådgiver dig inden for erstatningsrettens komplicerede regler med udgangspunkt i din særlige situation. Få et skarpt juridisk blik på erstatningsmulighederne.
Læs mere

Miljøret

Få styr på lovgrundlaget for brug af miljøet og anvendelsen af fast ejendom. Med kompetent specialviden hjælper vi dig med alle spørgsmål inden for miljøret.
Læs mere

Konkurs

Vi rådgiver med fuld loyalitet og ser på realistiske muligheder, som bringer dig hurtigt videre i forløbet. Få hjælp til konstruktive løsninger på din situation.
Læs mere

Virksomhedsoverdragelse

Skal du købe eller sælge en virksomhed? Vi rådgiver dig i alle forhold, der vedrører overdragelsen. Få os med i forløbet så tidligt som muligt og opnå overblik.
Læs mere

Selskabsstiftelse

Kom godt fra start når du stifter et selskab. Vi hjælper med valget af den helt rigtige selskabsform og holder styr på alle dokumenterne for dig.
Læs mere
Top crossmenuchevron-down