Ejendomshandler

Brug os som uafhængig rådgiver i forbindelse med køb og salg af ejendomme. Vi skaber overblik over den samlede proces og garanterer en vellykket handel.

Benyt en advokat ved ejendomshandler

I forbindelse med ejendomshandel kan du med fordel benytte en advokat som uafhængig rådgiver, inden købsaftalen underskrives. En købsaftale er svær at forstå fordi den er formuleret i et juridisk fagsprog. Derfor er det en sikker investering at få os med til en gennemgang, inden du sætter din underskrift. Eller du kan tage et advokatforbehold.

Lad os læse det med småt, så du er fuldt informeret og indforstået med købsbetingelserne. Det er vores erfaring, at det er en god idé at få et advokat- og bankrådgiverforbehold med i aftalen. Derved kan købet annulleres, såfremt advokaten ikke kan godkende det. Udover advokatforbeholdet findes fortrydelsesretten. Den er forbundet med en minimal udgift for køber; vælger du at benytte muligheden inden for fristen på 6 hverdage, betales 1% af købesummen til sælger.

Som certificerede medlemmer af sammenslutningen Danske Boligadvokater, rådgiver vi dig etisk og kompetent i alle spørgsmål omkring din bolighandel.

  • Er der et uafklaret problem omkring kloakering?
  • Ligger boligen i landzone eller byzone?
  • Hvilke servitutter er der i forbindelse med ejendommen?
  • Er der en forureningsrisiko?
  • Er der uafsluttede byggesager?
  • Hvordan ser tilstandsrapporten ud?
  • Er der særlige forhold omkring ejerskifteforsikringen?

Drejer købet sig om en ejerlejlighed eller en andelsbolig? Med et juridisk blik på finansieringsformerne, forholdene omkring variabel rente eller afdragsfrihed og foreningsvedtægterne, kan vi sikre dig et tryggere køb.

Få en juridisk ekspert med i alle faser ved køb af fast ejendom i Danmark

Har du fundet drømmeboligen, hjælper vi dig med alle juridiske dokumenter og er med i hele forløbet til du har nøglerne i hånden. Få en gennemgang af alle handlens papirer samt hjælp til udarbejdelse af skødet og refusionsopgørelsen. Lad os sikre at tidsfristerne overholdes mht. tinglysningen og købesummen bliver frigivet, når sælger har indfriet sit pant.

Det kan desuden være en jungle at finde rundt i de forskellige typer af lån som findes. Ønsker du et skarpt overblik over finansieringen? Med vores faglige blik bliver du klædt på til at træffe de rigtige beslutninger.

Regler omkring opsigelse af lejer ved salg af ejendom

Er du udlejer og skal sælge din bolig? En opsigelse af din lejer med begrundelse i salg af boligen er ugyldig ifølge lejelovens regler. Benyt juridisk hjælp til formuleringen af en lejekontrakt der indeholder gyldige vilkår.

Regler for skattefrit salg af ejendom

Som udgangspunkt har man skattefrit salg af alle ejendomme som er brugt til privat beboelse. Der er et krav om, at ejendommen er købt personligt og ikke i selskabsform. Drejer det sig om flere ejendomme, skal man have opfyldt arealkravet på et givent tidspunkt inden salget.

Lovgivning ved fortjeneste på salg af ejendom

Har du beboet ejendommen er fortjenesten skattefri. Det gælder både helårsbeboelser og sommerhuse.

Hvornår betales der moms på salg af fast ejendom?

Der betales moms ved salg af byggegrunde, nye bygninger samt bygninger med tilhørende jord, hvis du er erhvervsdrivende og salget er erhvervsmæssigt.

Juridiske forhold omkring familiehandel ved køb af forældres ejendom

Der findes særlige regler om værdisætning af ejendomme og afgifter ved familiehandel. Vi rådgiver dig i alle faser af købet. Brug vores juridiske specialviden, der sætter fokus på de særlige fordele ved familiehandler.

Relaterede ydelser

Miljøret

Få styr på lovgrundlaget for brug af miljøet og anvendelsen af fast ejendom. Med kompetent specialviden hjælper vi dig med alle spørgsmål inden for miljøret.
Læs mere

Fremtidsfuldmagt

Få indflydelse på fremtiden, hvis du bliver alvorlig syg. Med en fremtidsfuldmagt træffer du beslutningerne. Vi hjælper med en præcis udformning.
Læs mere

Landbrugshandler

Brug vores indgående kendskab til handel med landbrug i alle størrelser. Få os med i den samlede proces til en vurdering af de komplicerede juridiske aspekter.
Læs mere

Testamente

Bestem hvem der skal arve efter dig og under hvilke omstændigheder. Vi formulerer dit testamente med et præcist udgangspunkt i dine ønsker for arvingerne.
Læs mere

Vi hører gerne fra dig

Du er velkommen til at kontakte os ved hjælp af kontaktformularen. Vi vender tilbage inden for 48 timer på hverdage.

    Top crossmenuchevron-down