Landbrugshandler

Brug vores indgående kendskab til handel med landbrug i alle størrelser. Få os med i den samlede proces til en vurdering af de komplicerede juridiske aspekter.

Professionel juridisk rådgivning ved salg af landbrug

Reguleringen af landbruget er stigende. Der kommer hele tiden nye komplicerede nationale- og internationale regler i EU- regi. Det betyder, at du som landmand sidder med et stort ansvar; du skal overholde og have kendskab til reglerne, erhverve indsigt i støttemuligheder, sikre produktionen og få de nødvendige miljøgodkendelser. Desuden kræver landbrugsdriften overblik over fremtidige investeringsmuligheder.

Hold dig orienteret om de forhold der påvirker din hverdag. Få styr på reglerne, så du undgår overtrædelser af lovgivningen som kan udløse uheldige konsekvenser. Vil du gerne blive bedre til at navigere i udfordringerne ved drift af et moderne landbrug? Så brug os som din juridiske sparringspartner.

Gennemfør trygt din landbrugsoverdragelse med juridisk hjælp

Ved salg af et moderne landbrug følger store beslutninger og forberedelser med. Bevar overblikket og træf de rigtige beslutninger med udgangspunkt i en fast struktur på hele salgsprocessen. Lad os gennemgå aftaledokumenter, foretage Due diligenceundersøgelsen og have et juridisk blik på transaktionsaftalen, så du trygt gennemfører landbrugsoverdragelsen med de betingelser som er gældende.

Gennem årene har vi udviklet et indgående kendskab til landbrugshandler, som målretter sig mod de særlige spørgsmål der opstår ved køb og salg af landbrug. Vores advokater besidder specialiseret juridisk viden på området og tilbyder opdateret rådgivning til landbrug i alle størrelser. Vi har erfaring med handel af godser og større jordbesiddelser til helt små landbrug. Få hjælp til f.eks. ejer – og generationsskifte, selskabsretlige forhold med valg af virksomhedsform, kontraktforhold og forpagtningsaftaler.

Værdiskabende rådgivning vedrørende regler for køb af landbrug

En tæt relation til din juridiske rådgiver ved køb af landbrug er et af de stærkeste redskaber, når du skal starte som landmand eller udvide bedriften med opkøb af landbrugsejendomme og jord. Ved at kombinere vores mangeårige juridiske erfaring med dine ønsker, behov og visioner for en fremtidig drift, sikrer vi sammen en vellykket erhvervelse.

Efterspørgslen på den individualiserede rådgivning er stærkt stigende, og der er brug for det personlige samarbejde, hvor vi sammen ser muligheder, afklarer alle tvivlsspørgsmål inden købet og efterfølgende gennemgår købsaftalen.

Vi ser på det samlede forløb fra forskellige vinkler

En af vores styrker er, at vi kommer 360 grader rundt om dit køb. Ved at se din situation som køber fra forskellige vinkler, leverer vi mere end blot en formaliseret gennemgang af købsaftalens dokumenter. Fokus er på helheden der inkluderer alle områder af din landbrugserhvervelse. Få en advokat med fra starten af handlen, inden du skriver under på købsaftalens betingelser og får tinglyst skødet.

Hyppige spørgsmål

Formuleres der et advokatforbehold i købsaftalen, kan du fortryde dit køb i forbindelse med landbrugshandlen. Ønsker du at træde ud af handlen, sikrer vi dermed dine rettigheder, så din underskrift ikke er bindende.

Relaterede ydelser

Miljøret

Få styr på lovgrundlaget for brug af miljøet og anvendelsen af fast ejendom. Med kompetent specialviden hjælper vi dig med alle spørgsmål inden for miljøret.
Læs mere

Ejendomshandler

Brug os som uafhængig rådgiver i forbindelse med køb og salg af ejendomme. Vi skaber overblik over den samlede proces og garanterer en vellykket handel.
Læs mere

Vi hører gerne fra dig

Du er velkommen til at kontakte os ved hjælp af kontaktformularen. Vi vender tilbage inden for 48 timer på hverdage.

    Topcrossmenuchevron-down