Ejendomsadministration

Vi tilbyder totaladministration af ejendomme. Benyt os til al løbende administration af ejendommen og som erfaren sparringspartner med individuelle løsninger.

Få mere tid og overblik med effektiv ejendomsadministration

Ønsker du at budgetterne hænger sammen, regningerne bliver betalt til tiden og der altid er penge på kontoen? Få en sund drift og mere effektive processer gennem en sikker juridisk styring. Med en specialiseret advokat som ejendomsadministrator kommer der styr på økonomien, regnskabet, paragraffer og regler.

Har du behov for der bliver taget hånd om den tekniske del? Har du særlige ønsker til vedligeholdelse, vedligeholdelsesplaner, tilstandsvurdering eller byggestyring? En velholdt ejendom som fremstår i ordentlig stand, skaber troværdighed og er en sikker investering. Vi formidler kontakten til vores professionelle netværk.

Hjælp til en sund økonomi med ejendomsadministration af andelsboligforening

Vi tager os af overdragelsesaftaler, lejekontrakter og opkrævninger samt udarbejdelse af årsregnskab og budgetter mv. Vi deltager altid i foreningernes ordinære generalforsamlinger og i alle øvrige former for møder. Hvis der opstår et ønske eller behov for vores tilstedeværelse som professionel sparringspartner, er vi til rådighed.

Hos os har alle andelshavere en enestående mulighed for kontakt til administrationen; vi har nære relationer til både bestyrelsen og andelshaverne. Som noget særligt tilbydes samtlige foreninger tildelingen af deres egen personlige administrator. Derfor er det altid den samme person, som følger din sag og har kendskab til dine problemstillinger.

Vi har indgående kendskab til regler og praksis ved administration af lejeboliger

Udlejning af ejendomme kræver kendskab til regler og praksis i forhold til fastsættelse af leje, lejekontrakter og administration af lejemålene. Gennem årene har vi opbygget værdifuld viden om lejefastsættelse samt indgående erfaring i formulering og udfærdigelse af lejekontrakter. Det hindrer konflikter med lejerne og forebygger tvister med uenighed mellem parterne.

Vores rådgivning målretter sig mod boliglejemål, hvor vi varetager dine interesser som udlejer. Med et solidt kendskab til reglernes betydning i praksis er det dine interesser, ønsker og behov, hvortil rådgivningen tilpasses.

Tilbud om kyndig varetagelse af ejendomsadministration på Sjælland

Vi vægter kontinuitet for alle klienter. En kontinuitet der bygger på en tæt kontakt til administratorerne. Det giver os et stort kendskab til de ejendomme der administreres – både lokalt og på det øvrige Sjælland. Som en generel service bliver telefonopkald med alle former for juridiske spørgsmål besvaret hurtigt. Vejene til et kvalificeret svar er korte.

Vi garanterer et tæt samarbejde og yder rådgivning i problemstillinger, der gør dig beslutningsdygtig. Med varige individuelle relationer, opnås de bedste resultater til gavn for alle parter. Med vores specialiserede viden forholder vi os løsningsorienteret, effektivt og ansvarligt i forhold til alle administratoropgaver.

Relaterede ydelser

Lejeret

Få styr på lejekontrakten og opnå overblik over dine rettigheder og forpligtelser. Vi rådgiver både lejere og udlejere i alle spørgsmål på det lejeretslige område.
Læs mere

Foreningsret

Vi tager os af alle forhold i forbindelse med foreninger og deres administration. Få hjælp til udarbejdelse af vedtægterne og struktur på generalforsamlingen.
Læs mere

Vi hører gerne fra dig

Du er velkommen til at kontakte os ved hjælp af kontaktformularen. Vi vender tilbage inden for 48 timer på hverdage.

    Top crossmenuchevron-down