Sten Corfix

Jeg yder generel erhvervsrådgivning til små og mellemstore virksomheder med special erfaring indenfor kontraktindgåelse, entreprise, ansættelsesret og lejeret.

Min rådgivning dækker desuden privatretlige forhold der vedrører generationsskifter, bodelinger, testamenter samt sager omkring forældremyndighed og bopæl. Jeg har en omfattende specialviden om andelsboligforeningers retsforhold.

Med særlig indsigt indenfor erhvervsretlige - og privatretlige forhold fører jeg sager i retten for mine klienter på dette felt. Jeg har gennemført et stort antal retssager og voldgiftssager indenfor mine specialer.

Jeg underviser på advokatuddannelsen i emnet retssagens forberedelse.

Info

Fødselsår: 1973

Beskikket: 2004

Møderet for Landsret: 2004

Partner: 2008

Møderet for Højesteret: 2009

Medlem af

Danske Advokater

Tillidsposter

Business Faxe Copenhagen (Formand)

Sozziparken (Medlem af bestyrelsen)

Relaterede ydelser

Offentlig retshjælp og fri proces

Offentlig retshjælp og fri proces styrker dine muligheder for advokathjælp og din adgang til domstolene. Bliv kompenseret for udgifterne til sagsomkostninger.
Læs mere

Civile retssager

Vi har stor erfaring med håndtering af civile retssager på højt fagligt niveau. Er du sagsøgt eller sagsøger? Brug vores kompetente juridiske hjælp til din sag.
Læs mere

Entrepriseret

Entrepriseret udgør et vigtigt led i organiseringen for alle parter inden for bygge- og anlægsbranchen. Brug vores advokater og få en klar entreprisekontrakt.
Læs mere

Ejendomsadministration

Vi tilbyder totaladministration af ejendomme. Benyt os til al løbende administration af ejendommen og som erfaren sparringspartner med individuelle løsninger.
Læs mere

Virksomhedsoverdragelse

Skal du købe eller sælge en virksomhed? Vi rådgiver dig i alle forhold, der vedrører overdragelsen. Få os med i forløbet så tidligt som muligt og opnå overblik.
Læs mere

Selskabsstiftelse

Kom godt fra start når du stifter et selskab. Vi hjælper med valget af den helt rigtige selskabsform og holder styr på alle dokumenterne for dig.
Læs mere
Top crossmenuchevron-down