Advokatfirmaet Svendsen logo

Sten Corfix

Jeg yder generel erhvervsrådgivning til små og mellemstore virksomheder med special erfaring indenfor kontraktindgåelse, entreprise, ansættelsesret og lejeret.

Min rådgivning dækker desuden privatretlige forhold der vedrører generationsskifter, bodelinger, testamenter samt sager omkring forældremyndighed og bopæl. Jeg har en omfattende specialviden om andelsboligforeningers retsforhold.

Med særlig indsigt indenfor erhvervsretlige - og privatretlige forhold fører jeg sager i retten for mine klienter på dette felt. Jeg har gennemført et stort antal retssager og voldgiftssager indenfor mine specialer.

Jeg underviser på advokatuddannelsen i emnet retssagens forberedelse.

Info

Fødselsår: 1973

Beskikket: 2004

Møderet for Landsret: 2004

Partner: 2008

Møderet for Højesteret: 2009

Medlem af

Danske Advokater

Tillidsposter

Business Faxe Copenhagen (Formand)

Sozziparken (Medlem af bestyrelsen)

Relaterede ydelser

Lejeret

Få styr på lejekontrakten og opnå overblik over dine rettigheder og forpligtelser. Vi rådgiver både lejere og udlejere i alle spørgsmål på det lejeretslige område.
Læs mere

Entrepriseret

Entrepriseret udgør et vigtigt led i organiseringen for alle parter inden for bygge- og anlægsbranchen. Brug vores advokater og få en klar entreprisekontrakt.
Læs mere

Familieret

Søg rådgivning hos specialiserede advokater, som har forståelse og indlevelse i din situation. Vi skaber tryghed med saglige løsningsmuligheder på problemet.
Læs mere

Foreningsret

Vi tager os af alle forhold i forbindelse med foreninger og deres administration. Få hjælp til udarbejdelse af vedtægterne og struktur på generalforsamlingen.
Læs mere
Top crossmenuchevron-down